Klinca Sela? • HDAP • by Dragutin Vučković

Klinča Sela?

Od Zagreba do Klinča Sela (Jastrebarsko)

Iako se ne nalazimo u centru Zagreba, lako nas je naći a prometna povezanost je vrlo dobra. Nalazimo se u mirnom kraju (Klinča Sela prije Jastrebarskog), okruženi prirodom a izdvojenost iz grada omogućuje visoki stupanj privatnosti za naše korisnike.

Ukoliko koristite Google karte, za detaljne upute možete pratiti slijedeći link google.hr ili pročitajte opis puta koji slijedi.

Automobil (15min)

1) Autocesta: Autocestom putujete 15-ak minuta od Zagreba. Dolazite na autocestu Zagreb-Split u Lučkom i silazite s autoputa na prvom izlazu (Zdenčina). Pratite putokaz u smjeru Klinča Sela (skrenite lijevo odmah poslije naplate cestarine). Potom prijeđete most preko autoceste, nakon 1km prugu i onda nakon 1km dođete do semafora na Staroj Karlovačkoj.

Na semaforu skrenite desno prema Zagrebu, spustite se nizbrdo pa odmah uzbrdo i na vrhu (1km poslije semafora) je kaffe bar „Nec“. Parkirajte ispred. Odmah do kafića je crvena kuća br. 30 s parkom ispred. Krenite putićem (pješke) između kafića i crvene kuće cca 30m. Desno je ulaz u dvorište i tu je mala kućica u kojoj je naš ured.

2) Stara Karlovačka: Ako idete starom Karlovačkom, onda putujete cca 20min od Arena Centra. Silazite u Lučkom, prije ulaza na autoput Zagreb-Split. Mjesta po redu idu: Lučko, Stupnik, Rakov Potok, Pavučnjak. Kada vidite da završava mjesto Pavučnjak, penjete se na brijeg. Na vrhu brijega je prometni znak sa imenom mjesta Klinča Sela, s desne strane. S lijeve strane je tenisko igralište. Poslije igrališta je kaffe bar „Nec“. Tu parkirajte.

Krenite putićem (pješke) između kafića i crvene kuće cca 30m. Desno je ulaz u dvorište i tu je mala kućica u kojoj je naš ured.

Autobus (30min)

Autobusi voze sa Savskog Mosta:

Samoborček (linija 260, Lulić – Jastrebarsko – Savski Most)

Vozni red: https://www.samoborcek.hr/samobor-jastrebarsko/

Kada prođete Lučko i Stupnik, dolazite u Rakov Potok. Nakon Rakovog Potoka je mjesto Pavučnjak. Nakon Pavučnjaka dolazi uzbrdica i na vrhu brijega počinje Klinča Sela. Silazite na prvoj stanici u Klinča Selu. Stanica se zove Petkov Brijeg (najbolje da pitate vozača). Nasuprot stanice je tenisko igralište. Nastavite pješke u smjeru u kojemu je otišao autobus i nakon 20ak metara je pješački prijelaz. Odmah do igrališta je kaffe bar „Nec“.

Krenete putićem (pješke) između kafića i crvene kuće cca 30ak metara. Desno je ulaz u dvorište i tu je mala kućica u kojoj je naš ured.