Cijena psihoterapije, edukacije i supervizije • by HDAP

Cijena psihoterapije

Cijena psihoterapije i dr. usluga HDAP-a

Psihoterapija/psihoanaliza/savjetovanje* (50 min) – 45€**

Snovi, grupni rad (180 min)- 40€***

Analitička psihologija – edukacija (20 sati) – 250€

 

* S obzirom na ograničena sredstva koja imamo na raspolaganju (vrijeme i financijske mogućnosti) svaki termin nam je važan. Ukoliko korisnik mora promijeniti ili otkazati termin, to je potrebno učiniti barem 24 sata prije samog termina. Korisnik prihvaća platiti svaki termin koji nije otkazao na vrijeme, bez obzira na razlog nedolaska.

Isto pravilo vrijedi i za vašeg psihoanalitičara. Ukoliko psihoanalitičar mora promijeniti ili otkazati termin,  to je  potrebno da vam javi barem 24 sata prije samog termina. Ukoliko  psihoanalitičar dogovoreni termin nije otkazao na vrijeme, bez obzira na razlog, slijedeći termin za vas je besplatan.

** Povoljniju cijenu psihoterapije/psihoanalize/savjetovanja je moguće ostvariti kroz susrete uživo (50min – 40€).

Kada postoje mogućnosti, neovisno oržavaju li se susreti uživo ili online, povoljniju cijenu psihoterapije/psihoanalize/savjetovanja je moguće ostvariti i kroz projekt Cijenom dostupna psihoterapija.

*** Grupa se sastoji od 3-7 stalnih članova, sastaje 2x mjesečno, drugu i četvrtu subotu u mjesecu, u 10:00 sati, u prostoru HDAP-a. Trajanje susreta je 180 min. Od 15.7. do 15.9. grupni susreti se, zbog godišnjih odmora, ne održavaju.